Doda na widowni Tańca z gwiazdami

Autor: AKPA

gwiazdy

Po tym Pachut się nie pozbiera! Doda odpowiedziała na jego oświadczenie. Mocny fragment wywiadu!

2024-10-07 11:54

Doda i Dariusz Pachut nie są już razem. Piosenkarka nie skomentowała oficjalnie rozstania, jednak fragment wywiadu, który zamieściła na swoim Tik Toku, zdaje się być wymowny. Artystka podkreśliła, jak bardzo irytuje ją dawanie przestrzeni w mediach byłym partnerom gwiazd.

Doda i Dariusz Pachut nie są już razem. Po ponad dwóch latach związku piosenkarka i sportowiec postanowili się rozstać. Informacja wyszła od Dariusza Pachuta, który opublikował oświadczenie na Instagramie. Mężczyzna zasugerował, iż to on podjął tę trudną decyzję po tym, co zastał w Turcji, gdy doleciał do Dody na wakacje.

Niestety, to, co zastałem na miejscu, skłoniło mnie do trudnych refleksji i podjęcia decyzji o zakończeniu naszego związku. Była to bolesna decyzja, jednak muszę stwierdzić, że nasze drogi się rozeszły. Jestem wdzięczny za wspólne 2,5 roku, które dzieliliśmy i życzę Dodzie wszystkiego, co najlepsze w przyszłości - napisał.

Doda postanowiła trwać przy swoim postanowieniu i nie komentować doniesień na temat życia prywatnego. Artystka zamieściła jednak zdjęcie z wymownym opisem, a teraz na TikToku pojawił się fragment niedawno udzielonego przez nią wywiadu. Można to potraktować jako cios wymierzony w byłego partnera.

Zobacz też: Wszyscy partnerzy i mężowie Dody. Pierwszy mąż ją zdradzał, a drugi...

POLSAT HIT FESTIVAL - DODA

Tak Doda nawiązała do rozstania

Doda ma za sobą kilka medialnych rozstań. Piosenkarka nie ukrywa, że ma za złe wydawcom serwisów plotkarskich i tabloidów, iż dają przestrzeń mężczyznom, którzy stali się rozpoznawalni za sprawą związku z nią. Teraz, gdy na jaw wyszło, że Doda i Dariusz Pachut nie są już parą, wokalistka zamieściła na tiktokowym story fragment udzielonego kilka tygodni temu wywiadu.

Jak artystka czy artysta ma jakiś taki związek z osobą nie z branży i ta osoba nie z branży chce się dostać do branży i robi wszystko, by złymi donosami, informacjami, dezinformacjami np. po rozstaniu zaistnieć, to dobrze by było, gdyby media nie łapały tej wędki i potrafiły realnie stwierdzić, że jednak trzymają stronę osoby, z którą współpracują od 10, 20 lat, a nie dają atencję, klikalność, fejm tylko i wyłącznie za cenę takiego grzejącego artykułu czy tam tematu, którzy nierzadko jest wojną pie*dolniętego eks - wyznała w rozmowie z Shownews.pl.

Wymowne?

Listen on Spreaker.