Kuchenne rewolucje: Magda Gessler, która w programie widziała już nie jedno, określiła wizytę w tej restauracji jako jedną z najtrudniejszych w historii! TVN emituje teraz już 17. sezon Kuchennych rewolucji, więc zasłużyć sobie na takie miano, to naprawdę trudna sztuka! Co takiego zdarzyło się w programie, co do tego stopnia zbulwersowało Magdę Gessler, i jak ostatecznie wypadła rewolucja?
Kuchenne rewolucje: najtrudniejsza rewolucja w historii
Tak Magda Gessler powiedziała o restauracji Helios, w której była gościem podczas 8. odcinka 17. sezonu Kuchennych rewolucji. To, co zastała w środku, było dla niej ogromnym, niestety niezbyt przyjemnym zaskoczeniem. Magda skrytykowała właściwie wszystkie serwowane jej dania - 'syf, malaria, przesolone' - takimi słowami skomentowała np. żurek. Okazało się także, że w kuchni panuje niesamowity brud. A jakby kłopotów było mało, na sytuację w restauracji rzutowały również problemy w związku właścicieli Heliosa.
Prowadzenie własnego show w TV to z pewnością spełnienie marzeń wielu gwiazd, nie tylko tych, które na co dzień związane są z mediami. To nie tylko świetne doświadczenie i ciekawa praca, ale też niezłe wynagrodzenie. Zastanawiacie się, ile zarabiają najlepiej opłacani
Magda Gessler przez 16 sezonów programu miała już do czynienia zarówno z brudem w kuchni, niesmacznymi potrawami, a także zdarzyło się jej rozwiązywać osobiste kłopoty uczestników Kuchennych rewolucji. Jednak jak sama przyznała, rewolucja w Heliosie była jedną z najtrudniejszych, z jakimi miała do czynienia. Koniec końców przemianę Heliosa w Po prostu stołówkę - bo taką nazwę nadała restauracji Magda - uznała za udaną mimo niewielkich wpadek. Odcinek w całości można obejrzeć TUTAJ.