Zayn Malik odszedł z One Direction! Zayn Malik za pośrednictwem Facebooka podziękował pozostałym członkom One Direction za wspaniałe 5 lat i wyraził głębokie nadzieje, że nadal pozostaną najlepszym zespołem na świecie. Jego kumple z 1D już skomentowali odejście Zayna Malika z One Direction! Jaka była ich reakcja? Oczywiście nie byli zadowoleni! :(
One Direction: Zayn Malik ODSZEDŁ z One Direction! POTWIERDZONY news!
Zayn Malik odszedł z One Direction, a informacja została podana na oficjalnym Facebooku One Direction. Tam pojawił się wzruszający wpis pozostałych członków One Direction oraz Zayna Malika... W poście zostały zawarte ważne dla fanów informacje - dowiedzieliśmy się, że One Direction nadal będzie funkcjonować, ale w osłabionym składzie. Trasa koncertowa nie zostanie przerwana, a rok 2015 ma nam ofiarować nową płytę zespołu. One Direction ma przetrwać zawirowania. Członkowie formacji są dobrej myśli. A jak oceniają decyzję Zayna Malika o odejściu z One Direction?
-"Jest nam naprawę przykro w związku z odejściem Zayna, ale w pełni szanujemy jego decyzję i przesyłamy mu pokłady miłości i wiary w przyszłość. Minione 5 lat to był niesamowity czas, razem przeszliśmy przez wiele, więc już zawsze będziemy przyjaciółmi. Czekamy na nagrywanie nowego albumu i spotkania z fanami na koncertach w ramach trasy" - napisali członkowie One Direction na Facebooku.
One Direction 2015 bez Zayna Malika! Myślicie, że to koniec 1D? To zobaczcie, jak radzą sobie w czwórkę!
Przypomnijmy, że o możliwości odejścia Zayna Malika z One Direction mówiono od dawna. Jego rezygnacja z trasy koncertowej i powrót do domu sugerowały, że coś może być na rzeczy. Za pośrednictwem Facebooka One Direction i sam Zayn Malik potwierdzili, że zespół od 25.03.2015 będzie działać w osłabiony, czteroosobowym składzie.
-"Po 5 latach poczułem, że teraz jest właściwy moment, by odejść z zespołu. Chcę przeprosić fanów, jeśli któregoś z nich zawiodłem, ale muszę podążać za głosem mojego serca. Odchodzę, ponieważ chcę żyć jak normalny 22-latek, który ma prawo do relaksu i prywatności." - napisał Zayn Malik na Facebooku, potwierdzając plotki o odejściu z One Direction.
Zayn Malik ODSZEDŁ z One Direction! Członkowie 1D komentują sprawę!
2015-03-25
20:48
Zayn Malik odszedł z One Direction! Zayn Malik za pośrednictwem Facebooka podziękował pozostałym członkom One Direction za wspaniałe 5 lat i wyraził głębokie nadzieje, że nadal pozostaną najlepszym zespołem na świecie. Jego kumple z 1D już skomentowali odejście Zayna Malika z One Direction!