Tyle trzeba zapłacić za posiłek w restauracji Agustina Egurroli. Szalona kwota

i

Autor: AKPA/manuarte_lodz/Instagram Tyle trzeba zapłacić za posiłek w restauracji Agustina Egurroli. "Szalona kwota"

Przesada?

Tyle trzeba zapłacić za posiłek w restauracji Agustina Egurroli. "Szalona kwota"

Agustin Egurrola to znany choreograf i tancerz, który znany jest publiczności, chociażby z oprawy tanecznej takich programów, jak "Taniec z gwiazdami ", "The Voice of Poland" czy "Jaka to melodia? ". Był także jurorem "You Can Dance – Po prostu tańcz " czy "Mam Talent!". Ostatnio Egurrola postanowił zainwestować swój kapitał nie w kolejną szkołę tańca, a restaurację. Jak można się spodziewać, ceny posiłków nie należą do najniższych.

Agustin Egurrola oprócz pracy w branży rozrywkowej i kilku prężnie działających szkół tańca choreograf postanowił iść w ślady innych celebrytów i zainwestował w restaurację. Lokal Manuarte znajduje się w łódzkiej galerii Manufaktura i jest określane mianem "ambasady latynoamerykańskiej sztuki, rozrywki i smaków", a w menu znajdziemy "wiele kubańskich i hiszpańskich pozycji". Uwagę zwraca również wystrój, a także latynoska muzyka. Dań z restauracji spróbował niedawno słynny influencer, Adrian Nijak, który na swoim blogu "Podróże ze smakiem" przetestował już potrawy z setek różnych miejsc. Blogger był zachwycony połączeniem smaków, a także wystrojem lokalu.

Agustin Egurolla: Dlaczego znany choreograf sam nie uczy córki tańca?

To była świetna uczta i niezwykła podróż. Wiele elementów wystroju ściągnięto prosto z Kuby, jak na przykład tę replikę żyrandolu z kultowego hotelu Nacional. Można tu też potańczyć w rytm latino - napisał Adrian Nijak.

Ceny w restauracji Agustina Egurroli zwalają z nóg!

Do restauracji znanego choreografa wybrała się także czytelniczka portalu ShowNews, która chciała spróbować potraw serwowanych w lokalu. Niestety, poprzestała jedynie na kawie, gdyż ceny dań okazały się zbyt wysokie.

Jak to w restauracji bywa, przyszła pora na jedzenie, którego nasza czytelniczka jednak nie skosztowała, ponieważ potrawy, na które miała ochotę, kosztowałyby 149,70 zł. Szalona kwota! Czytelniczka nie wliczyła w to napoju oraz napiwku. Idąc tym tropem, rachunek zwiększyłby się o kolejne 30 złotych! Nie wspominając nawet o deserze, ponieważ to kolejne 30 złotych - możemy przeczytać na łamach serwisu.

Potrawy, serwowane w restauracji należą do nieco bardziej wyrafinowanych, stąd zapewne ich wysoka cena. Na przykład za tatar z dojrzewającej wołowiny należy zapłacić 49,90 zł, a za sałatkę Cesar 52,90 zł. Natomiast stek z rostbefu argentyńskiego to wydatek rzędu 99,90 zł. Warto wspomnieć, że dodatki do dań liczone są osobno. Ceny drinków wahają się między 29,90 a 46,90 zł.

Myślicie, że ceny w restauracji Agustina Egurroli są zbyt wygórowane?

Listen on Spreaker.