Dużo?

Filip Chajzer szuka osób do pracy w lokalach z kebabem. Tyle można zarobić

2025-04-15 10:46

Filip Chajzer mimo kontrowersji, nadal rozwija swoje kebabowe imperium. Dokładnie rok od otworzenia pierwszej budki z berlińskim kebabem, były prezenter "Dzień Dobry TVN" otworzył kolejny lokal, tym razem w Krakowie. Teraz Chajzer aktywnie poszukuje pracowników do swojego kulinarnego biznesu. Wiadomo, na jakie wynagrodzenie można liczyć.

Filip Chjazer po zakończeniu przygody z telewizją zajął się prowadzeniem biznesu kulinarnego. Dokładnie rok temu, 5 kwietnia, w Warszawie przy ulicy Burakowskiej otworzono pierwszą budkę, w której serwowany jest prawdziwy berliński Kreuzberg kebap. Biznes prężnie się rozwija i dziś oprócz lokali w Warszawie, Filip Chajzer ma także obwoźne lokale gastronomiczne w Łodzi, Katowicach, a od niedawna także w Krakowie. Mimo, iż otwarcie ostatniego lokalu wzbudziło wiele kontrowersji oraz sprzeciw mieszkańców miasta, Chajzer nie poddaje się i szuka nowych alternatyw dla swojego biznesu. W mediach społecznościowych dziennikarza możemy zobaczyć, iż obecnie szuka on pracowników do swoich lokali gastronomicznych.

Zobacz także: Budka z kebabem Chajzera w Krakowie miała zniknąć. Mimo afery, nadal działa w tym samym miejscu. Dziennikarz wyjaśnia

A jednak to prawda! Filip Chajzer wraca do telewizji. W towarzystwie słynnego ojca

Filip Chajzer szuka pracowników. Ile można zarobić?

Obecnie prowadzone są dwie rekrutacje. Filip Chjzer szuka zarówno Kucharza - Kebap Mastera oraz Kasjera/Kasjerki do lokali w Katowicach, Krakowie oraz Łodzi. Ogłoszenia dostępne są na popularnej platformie ogłoszeniowej. Jeżeli zastanawiacie się, jakie warunki należy spełniać, aby ubiegać się o pracę oraz ile można zarobić, spieszymy z odpowiedzią. Każda osoba, która chciałaby się ubiegać o pracę u Filipa Chajzera powinna (niezależnie od stanowiska, na które aplikuje) być komunikatywną i posiadać umiejętność pracy z klientem, a także obsługi kasy fiskalnej i terminala płatniczego, jak również umieć dobrze zarządzać swoim czasem pracy i umieć pracować pod presją czasu. Wymagane są także aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, to przyszli pracownicy mogą liczyć na stałą podstawę wynagrodzenia, premię za wyniki, a także premię świąteczną oraz dodatkowe wynagrodzenie za nadgodziny. Na stanowisku kucharza można zarobić początkowo 40 złotych netto za godzinę, natomiast na stanowisku kasjera 35 złotych netto za godzinę.