Katarzyna Bosacka słynie ze swoich gastronomicznych testów. Pod jej lupą znalazło się już tysiące produktów. Celebrytka promuje zdrowy tryb życia i chętnie dzieli się swoimi spostrzeżeniami z fanami. Tym razem pod jej czujnym okiem znalazły się kuchenne "resztki", z których również możemy przyrządzić przepyszne danie. Co to takiego?
Jesz bułki na śniadanie? Katarzyna Bosacka radzi, które wybrać!
Sałatka z "resztek" według Katarzyny Bosackiej
"Zdrowa, różnorodna, kolorowa. Idealny sposób na wyjadanie resztek. Sałatka warzywna z majonezem wegańskim podana na przepięknych talerzach porcelanowych marki Chodzież to sztos!" - czytamy na YouTubie Bosackiej. Bosacka przygotowała dla widzów sałatkę, której składniki są "resztki". Produkty potrzebne do wykonania tego dania, niemal każdy ma w swojej kuchni. Głównymi składnikami u Bosackiej są: majonez, ciecierzyca, korniszony, gotowane buraki, grzanki, roszponka, orzechy czy pomidory. Tak naprawdę to, co znajdzie się w sałatce, zależy od Nas samych i od tego, co akurat mamy pod ręką.
Katarzyna Bosacka znowu na tropie! Chodzi o świąteczne zakupy
Katarzyna Bosacka to polska dziennikarka i publicystka. Znana jest jako "żywieniowa" influencerka. Urodziła się w 1972 roku. W 2012 roku zdobyła główną nagrodę Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów za najlepszy program poświęcony ochronie konsumentów. Od 2019 roku prowadzi własny kanał na YouTube "EkoBosacka". Zamieszcza tam filmy o tematyce ekologicznej i zdrowej żywności.