Gordon Ramsay: 24 godziny w piekle - o co chodzi w nowym programie? Gordon i jego zespół korzystają z każdej minuty, by dokonać spektakularnych zmian wystroju wnętrza, menu, standardu obsługi, a nawet podejścia właścicieli lokalu do prowadzenia biznesu. Po tej szalonej dobie wytężonej pracy zrewolucjonizowana restauracja jest gotowa na nowo przyjąć gości.
Gordon Ramsay: 24 godziny w piekle - o co chodzi w nowym programie?
W tej serii Gordon Ramsay podróżuje do Congers w stanie Nowy Jork, gdzie pomaga zawalczyć o przyszłość rodzinnego biznesu - włoskiemu bistro Bella Gianna’s. Odwiedza Nowy Orlean w Luizjanie, by uratować przed ruiną restaurację The Old Coffee Pot, która od stu lat serwuje śniadania w sercu Dzielnicy Francuskiej. Trafia do Los Angeles, gdzie na jego pomoc liczy autentyczna karaibska restauracja The Brownstone Bistro oraz meksykańska La Serenata. Odwiedza też Wichita w stanie Kansas, aby pomóc Fetch Bistro - pierwszej przyjaznej psom restauracji w całym stanie. Poza tym na liście Gordona widnieje także: kultowa knajpa Sherman's w Greenville w stanie Mississipi oraz irlandzki pub Patrick Molloy's w Hermosa Beach w Kalifornii, w którym jedyną rzeczą gorszą od paskudnego jedzenia są sami właściciele. Ostatnim wyzwaniem będzie specjalizująca się w BBQ i owocach morza restauracja Sandra Dee's w Sacramento w Kalifornii, w której brak profesjonalizmu właścicielki i jej córki wręcz odbiera apetyt. Czy 24 godziny wystarczą, by zmierzyć się z piekielnie trudnym wyzwaniem, rzuconym przez samego Gordona Ramsaya?
Gordon Ramsay: 24 godziny w piekle - kiedy oglądać?
PREMIERA: środa, 13 marca, godz. 21:55 na BBC Lifestyle